15 TEMMUZ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın İrfan Coşgun 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayımladı .
Başkanımız  ‘’ 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destan yazıldığını belirterek şunları söyledi. ‘’15 Temmuz 2016 günü Türkiye Cumhuriyeti’ni karanlık bir çukura itmek isteyen hain Fethullahçı Terör Örgütü mensupları ve işbirlikçileri olan dış güçler yüce Türk milletinin tokatını yemiştir. 15 Temmuz silahlı darbe teşebbüsü, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu, hükümetimizin kararlı tutumu ve  asil Türk Milletinin evlatlarının devletine ve demokratik iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Aziz vatanımızın bir karış toprağı için bile ellerini ovuşturanlar, tarih boyunca sayısız destana imza atmış, vatan toprağını namusu saymış Türk milletinden hak ettiği karşılığı misliyle almıştır. 15 Temmuz da Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destan, yeniden doğuş olarak tarihe altın harflerle yazılmıştır. Güçlü Türkiye’nin yükselişine engel olmak isteyenlerin son çırpınışlarına şahit olduğumuz 15 Temmuz gecesinde dik duran Türk milleti şehitlik mertebesine erişebilmek için adeta birbiri ile yarışarak tüm dünyaya örnek bir davranış sergilemiştir. Onlar, bu vatan uğruna şehit ve gazi oldular. Devlet ve millet kenetlenmesini bir kez daha gösterdiler. Türk Milleti olarak tek yürek olduğumuzda, yenilmeyeceğimizi bir kez daha ispatladılar. Bu duygu ve düşüncelerle  bu cennet timsali ülkeyi bize vatan yapan tüm şehitlerimizi saygıyla anarken  Allah’ dan rahmet diliyorum , geride bıraktıkları ailelere sabırlar  niyaz ederken, bu uğurda gazi olan kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum.” Dedi.

15 TEMMUZ MESAJI - Akdağmadeni Belediyesi

15-temmuz-mesaji,