17 ADET GAYRİMENKULÜN SATIŞI İHALE İLANI

İ L A N

AKDAĞMADENİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

- Belediyemize ait İlçenin Seyrantepe Mahallesinde bulunan 17 adet gayrimenkulün 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince 28/07/2016 tarihinde saat 14:00’da Belediye Encümeni huzurunda mahallinde satışı yapılacaktır.
- İhaleyle ilgili şartname Belediyemiz Yazı işleri Müdürlüğünde ve Belediyemize ait www.akdagmadeni.bel.tr internet adresinde bedelsiz olarak görülebilir.

İsteklilere ilanen duyurulur.

Suphi DAŞTAN