Akdağmadeni halkına daha iyi hizmet verebilmek için Belediyemize ait olan araç envanteri genişletilip, yenileniyor.
Belediye Başkanımız Sn. İrfan COŞGUN mevcut araçların onarılması ve eskimiş olan araçların yenilenmesi için  yoğun mesai harcadığını aktarıp Akdağmadeni halkının hizmetine en uygun ve en kaliteli araçlarla hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtmiştir.
Şehir ulaşımını rahatlatmak için 31 kişilik şehir içi belediye otobüsünden sonra alt ve üst yapımı da hızlı bir hale getirecek olan 18,5 tonajlı kamyon da belediyemiz envanterine kazandırılmıştır.ilçemizin hizmet kalitesinin yükseltilmesi zaruriyeti, görülen hizmetlerin nitelik ve niceliğinde yaşanan gelişmeler belediye araç ve gereçlerinde yenilenmeyi zorunlu hale getirmiş, bu nedenle öncelik durumuna göre belediyemiz bünyesinde bulunan araçlar da yenilenmek zorunda kalınmıştır.Önümüzdeki dönemde Akdağmadeni ilçesine yakışan en güzel hizmetler vatandaşımızın hizmetine sunulacaktır.

Araç Parkımız Genişliyor - Akdağmadeni Belediyesi
arac-parkimiz-genisliyor-yozgat-akdagmadeni-belediye