Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu'na yeni atanan Okul Müdürü Doç.Dr.Yekta KARADUMAN ve Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Uğur DAĞTEKİN'e Öğr.Gör. İlker KILIÇ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete Başkanımız ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Adem ALIÇ, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Ülkü Ocakları Akdağmadeni İlçe Başkanı Ömer EKİNCİ de katıldı.
Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu ve Belediyenin her konuda işbirliği içerisinde olmasının ilçeye büyük faydalar sağlayacağını belirten Başkanımız ‘’Belediye Üniversite iş birliği çerçevesinde üzerimize düşen desteği yüksekokulumuza vermeye daima hazırız. İlçemizde belediyecilik hizmetlerimizi yerine getirirken Akdağmadeni’mizin dinamikleriyle de sürekli istişare halinde olacağız. Bu vesileyle ilçemizin gelişimine katkıda bulunacak önemli faktörlerden bir tanesi olan Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu'nun yeni yönetimine atanan Okul Müdürümüz Doç. Dr. Yekta KARADUMAN ve Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.Uğur DAĞTEKİN ile Öğr.Gör. İlker KILIÇ’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum’’dedi.

BAŞKANIMIZDAN AKDAĞMADENİ MYO'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimizdan-akdagmadeni-myo-ya-hayirli-olsun-ziyareti-yozgat-akdagmadeni-belediye