AKDAĞMADENİ'NDEN MEHMETÇİKLERİMİZE BİR TIR DOLUSU KURBANLIK

Akdağmadeni Kaymakamlığı ve Akdağmadeni Belediyesi öncülüğünde vatansever , hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla toplanan 91 adet koyun , kurbanlık boğa ve bin 8 koli yumurta dualar eşliğinde Hatay da bulunan güvenlik güçlerimize teslim edilmek üzere yola çıktı.
Merkez Haseki Camisi önünde düzenlenen uğurlama törenine, Belediye Başkanımız Suphi Daştan ,Akdağmadeni Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Suphi Daştan gazetecilere yaptığı açıklamada "Akdağmadeni halkı, Afrin'de mücadele eden kıymetli askerlerimize, polislerimize küçük de olsa bir yardımda bulunma gayreti içerisinde oldular. Biz onlar için ne yapsak azdır. Akdağmadeni halkının duaları ve destekleri daima onlarla olacak." diye konuştu.
İlçe Kaymakamımız Alp Eren Yılmaz devlet millet iş birliğinin en güzel örneklerinden birini yaşadıklarını belirterek, "91 küçükbaş hayvan, 1 boğa, bin 8 koli yumurtayı Afrin'de kahramanca vatanın selameti için mücadele eden askerlerimize göndereceğiz. Allah herkesin hayrını kabul etsin." dedi.

AKDAĞMADENİ'NDEN MEHMETÇİKLERİMİZE BİR TIR DOLUSU KURBANLIK - Akdağmadeni Belediyesi

akdagmadeni-nden-mehmetciklerimize-bir-tir-dolusu-kurbanlik,