AY YILDIZLI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Akdağmadeni Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin okul bahçesinde yaptığı ve sosyal medya aracılığıyla yayılarak ülke gündeminde kendisine yer bulan ay yıldız koreografisi büyük takdir toplamıştı. Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan büyük beğeni toplayan bu çalışma sonrasında koreografi de görev alan 237 öğrenciye tablet bilgisayar hediye etti.
Atatürk İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleşen yeni nesil tablet bilgisayarın dağıtımına Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçe Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan , Atatürk İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Özen  çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı .

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapmış oldukları ay yıldızlı koreografi sebebiyle ülke gündeminde kendilerine büyük yer bulan ve görüntüleri sosyal medyada tıklanma rekorları kıran öğrencilerimizi yalnız bırakmayarak ödüllendirmek istedik diyerek ‘’ Bilindiği üzere Akdağmadeni Belediyesi olarak eğitim camiamızın sürekli olarak yanında olduk. Atatürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri de yapmış oldukları Türk Bayrağı koreografisi nedeniyle gerek sosyal medya da gerek ulusal basında büyük bir ses getirerek ilçemizin ismini farklı bir şekilde duyurmayı başarmışlardır.

Milli şeref ve namusumuzun simgesi, kardeşliğimizin göstergesi şanlı ay yıldızlı bayrağımızın içinde bulunduğu her durum bizler için paha biçilemez değere sahiptir. Kırmızı rengini şehitlerimizin kanından alan Türk Bayrağımız, ulusumuzun en önemli manevi değerlerinden biridir. Bağımsızlığımızın en önemli göstergesidir. Bu yüzden bu anlamlı koreografiyi yapan başta öğrencilerimiz olmak üzere okul yönetimini tebrik ederim.
     Artık teknoloji çağındayız ve teknoloji çağında sürekli olarak kendimizi güncellememiz gerekiyor bu vesileyle öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunması için bu güzel Bayrak koreografisinde görev alan 237 öğrencimize tablet bilgisayar hediye etmeyi uygun gördük. Eğitime katkı üzerinde önemle durduğumuz bir konu inşallah öğrencilerimiz gelecekte bilgi çağının ve teknolojisinin hazırlayıcısı, oluşturanı olacaklardır. Bilgi olarak büyük insanlar yetiştirirsek ülkemizin geleceği de bir o kadar büyük olur.Büyük insan yetiştirmekte, çağımızın eğitim gerekliliklerini yerine getirmek ve teknolojiyi takip etmekle olur.Bu vesileyle hediye ettiğimiz 237 adet tablet bilgisayarın öğrencilerimizin eğitim faaliyetlerine yardımcı olmasını diliyor ve başarılar diliyorum.
İlçe Kaymakamı Alp Eren YILMAZ tablet dağıtım programında yaptığı konuşmasında ‘’ Bu projeyi gerçekleştirerek bir anda ülke gündeminde kendisine yer bulan değerli öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyorum. Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerle beslenerek yetişmeleri için ellerinden geleni asla esirgemeyen öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum.’’ Dedi.

AY YILDIZLI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ - Akdağmadeni Belediyesi

ay-yildizli-ogrenciler-odullendirildi,