BAŞKANIMIZ'DAN GENÇ GÜREŞÇİLERİMİZE MALZEME YARDIMI

unnamed.jpg

BELEDİYE BAŞKANIMIZ İRFAN COŞGUN’DAN GENÇ GÜREŞÇİLERE MALZEME DESTEĞİ
Akdağmadeni Belediyesi’nin spora ve sporcuya yönelik destekleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanımız İrfan Coşgun, Akdağmadeni Belediyesi güreş takımı sporcularına spor malzemesi desteğinde bulundu.
Eşofman takımı, yağmurluk ve spor çantasından oluşan malzemelerin dağıtımını  Başkanımız İrfan Coşgun gerçekleştirdi.
Sporun ve sporcu gençlerin daima destekçisi olacaklarını bildiren Başkanımız yaptığı açıklamada şunları söyledi. ‘’Akdağmadeni Belediyesi olarak gençlerimizin kendilerini geliştirdiği her alanda, gençlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Belediyemiz güreş kulübüne kayıtlı sporcularımızın kendilerini geliştirmeleri ve bu alanda başarılı olmaları adına belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Bugün yaptığımız malzeme yardımı ile gençlerimizi spora teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Sporcu gençlerimizin üstüne düşen tek şey de başarılı olmak için sürekli olarak çalışmaktır.  Ayrıca 27 Haziranda Zonguldak ilinde yapılacak olan güreş şampiyonasında sporcularımıza başarılar diliyorum.’’ Dedi.
Belediye Başkanımız İrfan Coşgun’a teşekkür eden Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü Güreş Antrenörü Mehmet Çakırer, Akdağmadeni Belediyesi’nin her daim yanlarında olduğunu belirterek Başkanımız İrfan Çoşgun’ a sporcuları adına teşekkür etti.

BAŞKANIMIZ'DAN GENÇ GÜREŞÇİLERİMİZE MALZEME YARDIMI - Akdağmadeni Belediyesi

baskanimiz-dan-genc-gurescilerimize-malzeme-yardimi,