BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İRFAN COŞGUN ESNAF ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkanımız talep ve şikayetleri dinledi. Belediye Başkanımız İrfan Coşgun '' Vatandaşlarımızın memnuniyeti için gece gündüz çalışmalarımıza devam etmekteyiz.Her fırsatımız da esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların derdini dinleyip, istekleri olup olmadığını soruyoruz" dedi.
İstek ve şikayetlerin çözüme kavuşması noktasında ilgili birimlere talimatlar veren Başkanımız, vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmektedir. Yapacağımız çalışmaları beraber istişare edip, ortak hareket ediyoruz diyen Belediye Başkanımız İrfan Coşgun '' Esnafımızı önemsiyoruz, onlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz.'' dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN İRFAN COŞGUN ESNAF ZİYARETLERİNİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR - Akdağmadeni Belediyesi

belediye-baskanimiz-sayin-irfan-cosgun-esnaf-ziyaretlerini-araliksiz-surduruyor,