Akdağmadeni ilçesinde bulunan eğitim ve öğretim kurumlarına bir dizi ziyarette bulunan Belediye Başkanımız İrfan COŞGUN, yaptığı ziyaretlerde kutsal mesleklerini icra eden ve geleceğimizi emanet ettiğimiz eğitim neferlerimiz olan öğretmenlerimize teşekkürlerini sunmuş, Akdağmadeni ilçesinde eğitim ve öğretimin geliştirilmesi adına Akdağmadeni Belediyesinin desteklerini belirtmiştir. Bu konuda yeni yapılacak yatırımlar ve okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda desteklerini belirten Başkanımız aynı zamanda ilçemizde bulunan Öğretmenlerimizle fikir alış verişinde bulunmuştur. Belediyemizin eğitim ve öğretim hayatının geliştirilmesi adına yeni dönemde önemli çalışmalar yapacağını belirten Belediye Başkanımız, Sosyal Belediyecilik ilkeleri gereği eğitim ve öğretim konusunda gerçekleştirilecek faaliyetlere her türlü desteğin verileceğini belirtmiştir.

Eğitim Kurumlarına Ziyaret - Akdağmadeni Belediyesi
egitim-kurumlarina-ziyaret-yozgat-akdagmadeni-belediye