BİSİKLET BİZDEN KEYFİNİ SÜRMEK SİZDEN

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı içerisinde bulunan 2 Km 'lik bisiklet parkuru vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Park içerisinde Sağlık Bakanlığımız tarafından tüm vatandaşlarımıza çocuk ve gençlerimize fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılarak sağlıklarının korunması, gelecekte sağlık sistemimiz üzerinde oluşabilecek potansiyel yükün azaltılması için toplumda bisiklet kullanımının teşvik edilmesi amacıyla Belediyemize tahsis edilen 357 adet bisiklet ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. 200 bin metre karelik büyük bir alan üzerine kurulan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı içerisinde vatandaşlarımız her türlü sosyal aktivite yapma imkanını buluyor.

Seyir Terasından ilçemizin güzel manzarasını izlerken , Kır Lokantasında aileleriyle birlikte zaman geçiriyor. Gezinti yollarında dolaşıp streslerini atarken 2 km lik uzun bisiklet parkurunda ücretsiz kullanabilecekleri bisikletleri alıp sporlarını yapıp eğlenceli zaman geçirme fırsatı bulmuş oluyorlar. Ayrıca Park içerisinde oluşturulan piknik alanlarında aileleriyle birlikte pikniklerini yapma olanağıda vatandaşlarımıza sağlanmıştır. Çocuklarımız için çocuk oyun alanlarıda 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı içerisine bulunmaktadır.

Park içerisinde bulunan Akdağmadeni Şehitliğinde de çalışmalar sona yaklaşmış bulunmaktadır. Yapımı devam eden  Cami'de çalışmalar tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Sonuç olarak Akdağmdeni tarihinden günümüze kadar atıl vaziyette duran bölge büyük ve özverili çalışmalar sonucunda bugünkü halini almıştır. Bisiklet parkurunda vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunulan bisikletlerin tahsisi için Başta Sağlık Bakanlığımıza ve Yozgat Halk Sağlığı Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Tüm vatandaşlarımızı 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı içerisinde bulunan bisiklet parkuruna sağlıklı bir yaşam için gezintiye bekliyoruz.

IMG_2672.jpg IMG_2642.jpg IMG_2679.jpg

BİSİKLET BİZDEN KEYFİNİ SÜRMEK SİZDEN - Akdağmadeni Belediyesi