CİĞERLERİMİZ İKİNCİ KEZ YANDI

İç Anadolu Bölgesi'nin ciğerleri konumunda ve bölgenin en büyük ormanı olan ilçemiz ormanlarında 1 ay içerisinde ikinci büyük orman yangını bugün yaşandı. Yaklaşık 12 hektar ormanın kül olduğu yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alındı. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri olaya zamanında müdahale ederken Akdağmadeni Belediyesi ve çevre belediyelerden de destekler geldi. Rüzgarın çok şiddetli olmasından dolayı yangının hızlı bir şekilde yayılması göz önünde bulundurularak Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme Helikopteri ilçemize gelerek yangına müdahale etti.Yangın söndürme ekiplerinin yoğun çalışmasından dolayı büyük bir felaketin önüne geçildi. Yaşadığımız bu üzücü olaydan dolayı ilçemize geçmiş olsun. Bu tür yangınların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.

CİĞERLERİMİZ İKİNCİ KEZ YANDI - Akdağmadeni Belediyesi

cigerlerimiz-ikinci-kez-yandi,