GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE SİLAH ARKADAŞLARINI RAHMETLE ANIYORUZ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız Suphi Daştan , “Bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz’’ dedi.
Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Belediye Başkanımız Suphi Daştan , “Kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ektiği tohumlar filizlendi, büyüdü ve gelişti. Türkiye Cumhuriyeti, onun gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine koşar adım ilerlemeye devam ediyor. Bizler de O'nun gösterdiği yolda, ülkemizi en çağdaş seviyeye getirecek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de gelecek nesillere en iyi şekilde aktaracağız.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türkiye’nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve Gazi Mustafa Kemal’in ‘en büyük eserim’ dediği cumhuriyetin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. ‘’ dedi
Bu duygularla bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz."

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE SİLAH ARKADAŞLARINI RAHMETLE ANIYORUZ - Akdağmadeni Belediyesi

gazi-mustafa-kemal-ataturk-u-ve-silah-arkadaslarini-rahmetle-aniyoruz,