İLÇEMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ

14 yıllık hizmet süremiz boyunca sayılamayacak kadar eseri Akdağmadeni’mize kazandırdık. Bitmek bilmeyen çalışma tempomuzdan dolayı birçok tamamlanan projelerin açılışını dahi yapmaya fırsat bulamadık. Göreve başladığımız günden itibaren tek amacımız hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan ilçemizin eksikliklerini gidermek ve ilçemizin hak ettiği yeri bulmasını sağlamak olmuştur. Bugün bir kez anlaşıldı ki Akdağmadeni son 14 yılda her alanda büyük bir atılım göstererek bir çok il ve ilçelerde dahi bulunmayan yapıları , yatırımları ve projeleri içinde barındıran bir ilçe konumuna gelmiştir.
Başbakan Yardımcımız Sayın Bekir BOZDAĞ , Yozgat Milletvekillerimiz Sn. Abdulkadir AKGÜL , Sn.Ertuğrul SOYSAL , Sn. Yusuf BAŞER , Yozgat Valimiz Sn. Kemal YURTNAÇ , Bozok Üniversitesi Rektörü Sn. Salih KARACABEY , Yozgat Belediye Başkanı Sn. Kazım ARSLAN , diğer ilçe belediye başkanlarımız ve değerli halkımızın katılımıyla Akdağmadeni Toplu Açılış ve Temel Atma törenini gerçekleştirdik.
250 kişilik çok amaçlı konferans salonu , Gençlik Merkezi , Kent Meydanı ve Çevre düzenleme işi , 4 yıllık Sağlık Yüksek Okulu açılışı , Yeni Meslek Yüksek Okulu Hizmet Binası Temel Atma töreni , eski terminal bölgesinde yapımı devam eden Yeni Sosyal Yaşam Alanı projesi temel atma töreni , Yeni Şehirler Arası Yolcu Terminali açılışı ,Jeotermal Suyun ilçemize getirilme projesi , Şanlı Bayrak Anıtı açılışı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı açılışı yapılmış olup ilçemizin gelişimine ve değişimine katkı sağlayan projeler vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

İLÇEMİZE DEĞER KATMAYA DEVAM EDİYORUZ - Akdağmadeni Belediyesi

ilcemize-deger-katmaya-devam-ediyoruz,