KADIPINARI MESİRE ALANINDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

KADIPINARI MESİRE ALANINDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Belediye Başkanımız Sayın İrfan Coşgun, vatandaşlarımızın özellikle yaz aylarında güzel vakitler geçirdiği ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Kadıpınarı Mesire alanında tadilat çalışmalarının başladığını bildirdi.
Akdağmadeni’nin en önemli piknik noktalarından birisi olan bölgede başlayan tadilat çalışmaları tamamlandığında Kadıpınarı Mesire alanı bambaşka bir görünüme sahip olacak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.
Belediye Başkanımız İrfan Coşgun çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
Bilindiği üzere Kadıpınarı Mesire alanı özellikle yaz aylarında vatandaşlarımızın doğayla iç içe olduğu , aileleriyle birlikte zaman geçirdiği bir alandır. Artık ihtiyaçları karşılamayacak duruma gelen bu bölgeyi tekrar ilçemizin hizmetine sunmak için çalışmalara başladık. Artan talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda Kadıpınarı Mesire alanında bulunan restoranda tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken piknik alanlarında bulunan kameriyeler ve sosyal alanlar yenilenecektir. Ayrıca aynı bölgede bulunan iki adet bungalov evde de tadilat çalışmaları yapılacaktır. Kadıpınarı Mesire alanı yaptığımız çalışmalarla daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak ve ilçemize yakışır bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet verecektir. İlçemizde eksikliği hissedilen her alanlarda çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir..’’ Dedi.

KADIPINARI MESİRE ALANINDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI - Akdağmadeni Belediyesi

kadipinari-mesire-alaninda-duzenleme-calismalari-basladi,