KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

Belediye Başkanımız İrfan Coşgun, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanımız İrfan Coşgun mesajında şu görüşlere yer verdi : “Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi; Yüce Rabbimizi bizlere tanıtan, insanlığın kararan gönüllerini aydınlatan, nasıl bir hayat yaşayacağımızı ortaya koyan, inanıp yararlı işler yapmamızı öğütleyen kitabımız Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı; esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açılıp, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutsal bir gecedir. Bizlere arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, bugünü her gün yaşamaya gayret etmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Akdağmadenili hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar; bu gecenin, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi

kadir-gecemiz-mubarek-olsun,