Mehmet Tahir İlköğretim okulunda öğrencilerin karne heyecanı Başkanımız Sn. İrfan COŞGUN'un katılımıyla gerçekleşti.
Sevgili öğrenciler, öğretmenler ve veliler; karneler sadece öğrencilere değil; öğretmenler, veliler ve öğrencilere aittir. Öğrencilerimizin eksikliklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatilin ikinci döneme hazırlık olacağı inancındayım.Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin birinci yarıyılını bitirmiş bulunmaktayız. Başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlılık zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı kaçınılmazdır. Yarıyıl tatili hem dinlenme, eğlenme zamanı olmak ile birlikte hem de derslerimizdeki eksikliklerimizi tamamlamak için iyi de bir fırsattır. Birinci yarıyılın sona ermesi nedeniyle emeklerinden dolayı öğretmen ve velilerimize de teşekkür ederim. İkinci yarıyılda başarılarınızı daha başarılı olacağınız inancımla; tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlıklı, huzur içinde geçirecekleri bir tatil diliyorum.

Öğrencilerin Karne Sevinci - Akdağmadeni Belediyesi
ogrencilerin-karne-sevinci-yozgat-akdagmadeni-belediye