Göreve başladığımız günden itibaren diğer çalışmalarımızın yanısıra kentimizin yollarını güvenli hale getirmek ve vatandaşlarımıza daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak için başlattığımız cadde yenileme seferberliğimiz devam ediyor.

Kış mevsimi öncesinde alt yapı çalışmalarını tamamladığımız, özellikle asbestli içme suyu hatlarını yenileyerek startını verdiğimiz eski ismiyle Orman Yolu Caddesi yeni adıyla Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN BULVARI’nda kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından asfalt serimi de birkaç gün içinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacaktır.

Akdağmadeni halkını hakettiği hizmetlerle buluşturmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN '' Doğalgaz kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Ne Pandemi, ne de yangın, sel, deprem ve ekonomik hareketlilik gibi bahanelerinin arkasına sığınmadan milletimize hizmet etmenin gayretindeyiz. Yenilenen alt yapı ve üst yapısıyla milletimizin hizmetinde olacak caddemizin ismini de değiştiriyoruz. Aziz milletimize uzun süre hizmet vermiş, ağır sanayi hamleleri, ilçemize attığı demir-çelik fabrikası temeli ile, Kıbrıs Barış Harekatındaki rolü ve Milli Ekonomi Politikasıyla hafızalara kazınmış, 28 Şubat Post-modern darbesiyle görevden el çektirilen, mücadeleci kimliği, nezaket ve zarafetiyle milletimizin gönlünde taht kurmuş, 54. Hükümetin merhum Başbakanı Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hoca’nın ismini veriyoruz. ‘Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar’ sözünü düstur edindiğim merhum Erbakan Hocamın mekanı cennet olsun. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Bulvarı milletimize hayırlı olsun.

PROF.DR.NECMETTİN ERBAKAN BULVARI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi
prof-dr-necmettin-erbakan-bulvari-ilcemize-hayirli-olsun-yozgat-akdagmadeni-belediye