RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Belediye Başkanımız Suphi Daştan  Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Belediye Başkanımız Suphi Daştan ‘’ “Rahmet ve bereket dolu Ramazan günlerinin hemen ardından bizleri birbirimize yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’ Dedi.
Bayramlar, mili ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileği ile başta değerli Akdağmadenili  hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, saygılarımı sunarım.
Ayrıca rabbimden bölücü terör örgütü ile canlarını feda etme pahasına kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize, polis ve tüm güvenlik mensuplarımıza  yardımcı olmasını niyaz ediyor, bayramlarını kutluyorum.’’ Dedi.

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi

ramazan-bayraminiz-mubarek-olsun,