RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

Belediye Başkanımız Sayın İrfan Coşgun, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkanımız mesajında, “Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır.” dedi.
Belediye Başkanımız İrfan Coşgun yayımladığı bayram tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’ Onbir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Akdağmadeni’nde birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadık. Bayramlar, insanların birbiriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir.

Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ülkemize, dünyamıza barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.” Dedi.

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi

ramazan-bayraminiz-mubarek-olsun,