Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, birlik ve beraberlik içinde karşıladığımız Ramazan ayının tüm vatandaşlarımıza, ilçemize huzur ve mutluluk getirmesini diledi.
Ramazan ayının gelişi münasebetiyle yayımladığı mesajında Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN şu ifadelere yer verdi:

‘’On bir ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kere daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam Aleminin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanı olan Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir. Ramazan ayı sadece oruç tutmanın, ibadet etmenin değil, aynı zamanda gönül kapılarımızın açıldığı, dil, din, ırk, zengin-fakir, genç-ihtiyar, kadın-erkek ayrımı yapmadan insanların birbirlerine daha fazla sevgi ve saygıyla baktıkları ve bir millet olarak bütünleşmenin en güzel örneğinin sergilendiği bir aydır. Bu anlamıyla, Ramazan ayı berekettir, birlik ve beraberliktir, huzurdur, yardımlaşmadır, dayanışmadır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının İlçemiz, Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini dilerim.’’ dedi.

HAYIRLI VE HUZUR BİR RAMAZAN AYI GEÇİRMENİZİ DİLERİM - Akdağmadeni Belediyesi
hayirli-ve-huzur-bir-ramazan-ayi-gecirmenizi-dilerim-yozgat-akdagmadeni-belediye