Akdağmadeni’nde görev yaptığı kısa süre içerisinde İlçemizin sorunları ile çok yakından ilgilenen, büyük bir özveriyle çalışıp halkımızın gönlünü kazanan değerli Kaymakamımız Ahmet COŞKUN, Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Nezih YALÇIN'a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanımız, Kaymakamımız Sayın Ahmet COŞKUN'a ilçemize yaptığı hizmetler için Belediyemiz ve İlçe Halkımız adına teşekkür etti, Belediye Başkanımız Uzman Dr. Nezih YALÇIN "Sayın Kaymakamız gibi devlet adamlarının ülkemizde var olması ve Kaymakamımızın her daim başarılı olması ve daha güzel yerlere gelmesi temennimizdir, kendisine kısa sürede ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılarının devam etmesini dilerim." dedi. Daha sonra Belediye Başkanımız, Sayın Kaymakamımıza Akdağmadeni'ni anlatan plaket ve Akdağmadeni Salebi takdim etti. Kaymakamımız Ahmet COŞKUN, Akdağmadeni'nde kısa süre de olsa görev almanın kendisini çok mutlu ettiğini, tüm birimlerle uyumlu bir şekilde çalışarak Akdağmadeni'ne hizmet etmeyi düstur edindiğini belirtti.

KAYMAKAM AHMET COŞKUN'DAN NEZAKET ZİYARETİ - Akdağmadeni Belediyesi
kaymakam-ahmet-coskun-dan-nezaket-ziyareti-yozgat-akdagmadeni-belediye