TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Suphi Daştan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Mesajında öğretmenlere seslenen Başkanımız “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ni kabul etmesinin 89 uncu, bu anlamlı günün öğretmenler günü olarak kutlanmaya başlanmasının ise 37 inci yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik, fedakârlık, cefakarlık isteyen saygın mesleklerin başındadır” dedi.
Öğretmenlere duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Suphi Daştan, “Yurdumuzun en ücra köşelerinde, her iklimde, her coğrafyada en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle idame ettiren öğretmenlerimiz, her türlü övgüye ve takdire layıktır. Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır. Bilhassa bizim kültür ve medeniyetimizde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteber sayılmaktadırlar. Her zaman ve her şartlar altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olan öğretmenlerimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Bu duygu düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutluyorum’’dedi.

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi

tum-ogretmenlerimizin-ogretmenler-gunu-kutlu-olsun,