TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ANMA PROGRAMI

asdasd.jpg

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından ilçemizde başlatılan demokrasi nöbeti devam ediyor. Belediyemiz ve Kaymakamlığımızın ortaklaşa organize ettiği ‘’ Tüm Şehitlerimizi Anma’’ programı kapsamında Dünya Kur‘an-ı Kerimi Güzel Okuma' dalında birinciliği olan Mustafa Özcan GÜNEŞDOĞDU’NUN ilahi konseri, ilçe müftülüğümüze bağlı imamların Kur’an-ı Kerim tilaveti ve okunan dualar ile nöbetimizde 18. Günüde geride bıraktık.
Belediye Meydanında gerçekleşen organizasyona Belediye Başkanımız Suphi DAŞTAN , Belde Belediye Başkanları , siyasi parti temsilcileri katıldı. 15 Temmuz gecesinden bu tarafa meydandan ayrılmayan değerli halkımız ‘’ Tüm Şehitlerimiz Anma ‘’ programına yoğun ilgi gösterdi. Hiçbir görüş ayrılığı fark etmeksizin birbirine kenetlenmiş olan binlerce vatandaşımız Milli İrade’nin gücünü bir kez daha meydanları doldurarak göstermiş oldu. Meydanı dolduran vatandaşlarımız ellerinde Türk bayrakları, dillerinde tek bir söz ‘’Vatanımızı Böldürmeyeceğiz’’ sloganında birleşti.
Belediye Başkanımız Suphi DAŞTAN kısa bir açıklama yaparak şunları söyledi ‘’ Bugün burada birlik ve beraberliğimizi, konu vatan olunca nasıl bir olduğumuzu en güzel şekilde gösterdik. Türk bayraklarını alarak aileleri ile birlikte milli irade ve demokrasiye sahip çıkmak ve aynı zamanda şehitlerimizi yad etmek adına ilk günden itibaren meydandan ayrılmayan değerli vatandaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
Okunan Kur’an- Kerim tilaveti , dualar ve ilahi konserinden sonra program geç saatlere kadar devam etti.

aaaa.jpg

bvvb.jpg