YANGINDA HAYATINI KAYBEDEN ÜÇ KIZ KARDEŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

_OZ_0393.jpg

İlçemize bağlı Umutlu Beldesi'nde cami lojmanında çıkan yangında hayatını kaybeden;  10 yaşındaki Elif, 8 yaşındaki Amine ve 4 yaşındaki Hatice Doğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr.Mehmet Görmez , Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç , Belediye Başkanımız Suphi Daştan ve çok sayıda vatandaşın  katıldığı cenaze töreniyle  son yolculuğuna uğurlandı.

_OZ_0418.jpg
    Umutlu beldesinde İmam-Hatip olarak görev yapan Adem Doğan’ın kaldığı lojmanda çıkan yangında hayatını kaybeden üç kız kardeşin cenaze namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Sayın  Görmez, çocukların Müslüman doğup günahsız olarak cennete gittiklerini belirtti. Çocuklardan helallik alınmayacağını söyleyen Başkan Görmez, “Bugün sizlerden helallik de istemeyeceğim. Çünkü ne onların sizin üzerinizde ne sizin onların üzerinde bir hakkı yok çocuklarımıza güzel bir dünya hazırlamadığımız için, inşa edemediğimiz için bütün çocukların üzerimizde hakkı var" dedi.
Hayatını kaybeden çocuklarımıza Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

YANGINDA HAYATINI KAYBEDEN ÜÇ KIZ KARDEŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI - Akdağmadeni Belediyesi

yanginda-hayatini-kaybeden-uc-kiz-kardes-son-yolculuguna-ugurlandi,