Yeni Şehirler Arası Yolcu Terminali

YENİ ŞEHİRLER ARASI YOLCU TERMİNALİ

Belediyemizin  ilçemize kazandırdığı dev yatırımlardan bir tanesi olan ‘’Yeni Şehirler Arası Yolcu Terminali’’ vatandaşlara hizmet vermeye başladı.Yeni modern görünümü ve ihtiyaçları tamamen karşılayan yapısı ile düzenli ferah bir ortamı bulunan Yeni Yolcu Terminali içerisinde 8 adet peronyolcu bekleme salonu, kafeterya ve restorant , bay ve bayan mescidi , otopark , bulunmaktadır.

Yeni Terminalin yapımı için  04/06/2013 tarihinde 14 bin 200 metre kare  alanı bulunan arsayı 550 bin TL ‘ ye istimlak ederek ilk adımı atmış olduk. Belediyemizin öz kaynaklarıyla            5 milyon TL ‘ye yapımı tamamlanan  Yeni Terminal yapımı çalışmaları titizlikle devam ederek bugün ki görünümüne kavuştu . 12 bin  metre kare açık alanı olan   ve 2 bin 500 metre kare kapalı alandan oluşan içerisinde 8 adet peron ,  düzenli ve ferah yolcu bekleme salonu , kafeterya ve market olarak kullanılabilecek iş yeri ile Teraslı Restoran , Mobilya Mağazası , Alışveriş Merkezi ve Otomobil Galerisi olarak kullanılabilecek iş yeri bulunan Akdağmadeni Belediyesi Şehirler Arası Yolcu Terminali’ni vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Yeni Şehirler Arası Yolcu Terminali - Akdağmadeni Belediyesi

yeni-sehirler-arasi-yolcu-terminali,