Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul ziyaretleri kapsamında idarecilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar dileyen Başkanımız değerli öğretmenlerimiz ve kıymetli okul idarecilerimizin daima destekçisi olduklarını belirterek okullardan gelen talep ve isteklerin hızlı bir şekilde gerçekleştileceğini belirtti.

Yeni eğitim - öğretim yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tüm okullarla ihtiyaçlar doğrultusunda iş birliği içerisinde olacaklarını belirten Başkanımız '' 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması vesilesiyle okul müdürlerimizi, idareci, öğretmen ve sevgili çocuklarımızı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında saygıdeğer hocalarımızın ilçemiz ile ilgili öneri ve taleplerini alarak ilgili birimlerimize  ilettik. İlçemizi daha ileriye taşımak için fikir ve önerileriyle yolumuzu aydınlatan, evlatlarımızın daha uygun şartlarda eğitim alması ve topluma faydalı birer olması için gayret sarfeden kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

BAŞKANIMIZ OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimiz-okul-ziyaretlerine-devam-ediyor-yozgat-akdagmadeni-belediye