Akdağmadeni Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bizim Ev Kreş ve Gündüz Bakım Evinde  eğitim gören minik öğrenciler, 2022-2023 eğitim dönemini tamamlayarak  mezuniyet coşkusu yaşadı.

Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN'ın katılımıyla düzenlenen mezuniyet programına aileler de  katılarak bu heyecana ortak oldu. Başkanımız tarafından miniklere mezuniyet belgeleri verilerek günün anısına pasta kesimi yapıldı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN  Bizim Ev Kreş ve Gündüz Bakım Evinde  2. dönem mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkanımız  "Öğrencilerimizi bir üst okula uğurlamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.Kreşimiz açıldığı günden itibaren  öğrencilerimizle ve velilerimizle kocaman birer aile olduk. Çocuklarımızın güzel zaman geçirdiği, kaliteli zaman geçirdiği, birbirleriyle oynadığı, eğlendiği, arkadaşlıklarını pekiştirdiği bir ortamı alanında yetkin kadromuzla  sağladık. Gün geçtikçe artan öğrenci sayımızda doğru yolda olduğumuzun bir ispatı olmuştur.Tüm velilerimize çocuklarını güvenip bizlere teslim ettiği için teşekkür ediyoruz. Mezuniyet töreninde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİZİM EV KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİNDE MEZUNİYET HEYECANI - Akdağmadeni Belediyesi
bizim-ev-kres-ve-gunduz-bakim-evinde-mezuniyet-heyecani-yozgat-akdagmadeni-belediye