Kurban Bayramı öncesi  Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Dr.Nezih YALÇIN  esnafa hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkanımız gelen talep ve önerileride dinleyerek taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. Ayrıca mezbahada yapılan bayram hazırlıkları hakkında bilgiler aldı .

Başkanımız yapmış olduğu açıklamasında  '' Tüm besicilerimize hayırlı satışlar diliyorum. Kurban Bayramı biraz daha telaşlı oluyor. Bir yandan vatandaşlarımız kurbanlıklarını alıyor, diğer yandan da esnaflarımız satışlarını yapıyor.  Biz de pazarımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla bir araya gelerek  sohbet ettik.Gelen talep ve önerileride alarak Akdağmadeni'nde canlı hayvan pazarını nasıl tekrardan ayağa kaldırabiliriz bu konuda fikir alışverişinde bulunduk. Kurban  Bayramının  tüm vatandaşlarımız ve esnaflarımız için en güzel ve hayırlı şekilde geçmesini diliyorum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR.NEZİH YALÇIN CANLI HAYVAN PAZARINI ZİYARET ETTİ - Akdağmadeni Belediyesi
belediye-baskanimiz-dr-nezih-yalcin-canli-hayvan-pazarini-ziyaret-etti-yozgat-akdagmadeni-belediye