Belediye Başkanımız Dr.Nezih YALÇIN 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz direnişi, asırlar boyu unutulmayacak bir destandır. "diyen Başkanımız mesajında; Binlerce yıllık tarihinde sayısız savaşları, felaketleri ve zor dönemleri geride bırakan milletimiz; kendi azim ve kararlılığıyla geleceğine sahip çıkışını, milli ve manevi değerlerine olan inancını tüm dünyaya 15 Temmuz'da bir kez daha ilan etmiştir. Türk milleti asil kanıyla suladığı bu vatan topraklarının bir karışından bile vazgeçmez, demokrasisine göz dikenlerin hakimiyetine asla girmez. İman ve cesaretle sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşamaya ant içmiş olan aziz milletimiz, iradesine sahip çıkmaya ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye ilelebet devam edecektir.

Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklarda, demokrasimize ve milli birliğimize kast eden her türlü girişim başarısız olmaya mahkumdur. Bu hain kalkışma, birlik ve beraberliğimize yapılan bir saldırı olarak tarihin kara defterine yazılmıştır. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki,  milletimizin birliğine, kardeşliğine ve özgürlüğüne kast eden hiçbir güç, asla başarılı olamayacaktır ve olmamıştır. Dün FETÖ mensuplarının yaptığı gibi, bugün de devlet kurumlarına yuvalanmaya çalışan, emiri dışarıdan alıp kurumuna, devlete ve millete ihanet eden herkes bilmelidir ki, alemde şer tükenmedikçe Oğuz’da er tükenmez. İhanet eden er ya da geç cezasını çekecektir.

Bu vesileyle ,bu kutsal vatan topraklarını bizlere ebedi vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kalpleri iman ve ülke sevgisiyle dolu bütün mukaddes değerleri uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize Cenab-ı Haktan sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

HAİNLERE KARŞI DURAN MİLLETİN ZAFERİDİR 15 TEMMUZ - Akdağmadeni Belediyesi
hainlere-karsi-duran-milletin-zaferidir-15-temmuz-yozgat-akdagmadeni-belediye