15 Temmuz Demokrasi  ve Milli Birlik Gününde Merkez Haseki Cami'nde tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutulmasıyla başlayan anma programı, Akdağmadeni Şehitliği ziyareti ve 15 Temmuz Şehidimiz Yasin YILMAZ'ın kabri başında edilen dualarla devam etti.

Şehitlik ziyaretine Belediye Başkanımız Dr.Nezih YALÇIN, İlçe Kaymakamımız Furkan NEZİR, İlçe Protokolü ve kurum müdürleri katıldı. Şehitlikte edilen dua sonrasında 15 Temmuz gecesi Ankara Kahramankazan ilçesinde Akıncılar Hava Üssünden açılan ateş sonucu şehit düşen hemşehrimiz Yasin YILMAZ Oluközü beldesinde bulunan kabri başında dualarla anıldı.Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan kabir ziyareti şehidimizin evinde yapılan dualarla son buldu.

Bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz...

KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN - Akdağmadeni Belediyesi
kahramanlar-can-verir-yurdu-yasatmak-icin-yozgat-akdagmadeni-belediye